Apparatuur

 

Hieronder een overzicht en specificaties van de apparatuur waar wij gebruik van maken. Al onze banken maken gebruik van EasyCare, Eenvoudige en accurate huidmeting, individueel bruiningsadvies en maximale zongenot – dat is waar easyCare voor staat! Dit unieke huidanalyse systeem speelt in op de wensen van de zonaanbidder binnen de limieten die gesteld zijn. Niet de tijdsduur, maar het perfecte bruiningsresultaat staan centraal.

Het grootste voordeel van easyCare ten opzichte van andere huidanalysesystemen die op de markt verkrijgbaar zijn, is het feit dat de lampen onafhankelijk van elkaar te reduceren zijn. Hierdoor is werkelijk elke bruiningssessie uniek en af te stemmen.

 

3x MegaSun 7900 Alpha Deluxe

7900

De nieuwe Alpha Deluxe serie combineert een elegant ontwerp met krachtige specificaties en uitmuntende prestaties. Zes p2 buizen voorzien in de extra van UVB. De krachtige 40 Ruby-Collagen-Boosters geven extra hydratatie, revitalisatie, ontspanning en ontgifting van de huid.

Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de bovenzijde van de megaSun 7900 Alpha Deluxe geven de gebruiker een legio aan persoonlijke instellingsmogelijkheden. Verder maken Bluetooth, ColorMotionen intelliSun deze bank een echt vlaggenschip.

1x MegaSun 7900 Alpha Deluxe Carbon

7900

De nieuwe Alpha Deluxe serie combineert een elegant ontwerp met krachtige specificaties en uitmuntende prestaties. Zes p2 buizen voorzien in de extra van UVB. De krachtige 40 Ruby-Collagen-Boosters geven extra hydratatie, revitalisatie, ontspanning en ontgifting van de huid.

Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de bovenzijde van de megaSun 7900 Alpha Deluxe Carbon geven de gebruiker een legio aan persoonlijke instellingsmogelijkheden. Verder maken Bluetooth, ColorMotionen intelliSun deze bank een echt vlaggenschip.

 

1x MegaSun 6800 Alpha Deluxe

monam565i

 

Deze zonnebank voldoet aan ál de wensen van u als klant! De nieuwe 6800 Alpha Deluxe is het meest intelligente systeem in zijn soort. Elegant design, perfecte ergonomie, gepatenteerde technologie en individuele instellingen zorgen ervoor dat tanning een heel nieuwe betekenis krijgt.

Zes p2 buizen geven een perfecte tan en Vitamine D. De nieuwe X-tra Tan schouderbruiner zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het lichaam. Daarbij geven 40 high-end LEDs, de zogenaamde Ruby Collageen Boosters, tijdens het zonnen de huid opnieuw de eigenschappen van jaren daarvoor, met name in het verloren vocht en elasticiteit. ColorMotion en Bluetooth nog completer.

 

1x MegaSun 5600

5600

Met mooie proporties en verfijnde details, heeft de megaSun 5600 alles wat u kunt verwachten van een topklasse apparaat tegen een concurrerende prijs. Het frontpaneel is voorzien van dynamische LEDs die, op een fascinerende manier, met de kleuren van de vier seizoen spelen.

De megaSun 5600 is echter veel meer dan alleen een mooi om te zien! Het is eerste klasse zonnen met veel ruimte voor een gevoel van vrijheid!


2x Collaruim mon amie Deluxe

monami

Extra veilig door de gepatenteerde medische huidmeet-sensor, die het melanine gehalte van de huid meet, het individuele huidtype bepaalt en aan de hand van deze gegevens de ideale tanning-dosis afstemt op de klant. 90 Ruby Collageen Boosters zorgen voor een extra vochtigheid en verfrissing van lichaamsdelen met gevoelige huid, zoals het gezicht en decolleté. Mon Amie Deluxe S – een luxe schoonheidsbehandeling in 20 minuten.