Producten

AG_14_Deviously_Black Deviously BlacK
Dit is echte BRONZING POWER! Een 45-voudige bronzing formule voor een ongekend snelle en mooie bruining. En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging. De “Twisted Skincare Cocktail” (o.a. vitaminen, voedende olieën en absintextracten) zuiveren, herstellen en verzorgen de huid. De “Skin Softeners” geven je huid een gezonde veerkrachtige uitstraling en hemp seed olie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft. Nieuwe unisex “Mesmerizing Oasis” geur. Flacons 250 ml, sachets 15 ml.
Hardcore-Black Hardcore Black
Onze regelrechte nummer 1 in de serie basislotions! Dankzij de mix met 30bronzers heb je in no time een prachtige diepdonkere kleur. Hempseed oilverstevigt, voedt en verzorgt de huid uitstekend en de uitgebalanceerdeSkin Softeners zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Lichttropische “Dark Envy” geur. EN KIJK EENS NAAR DIE ABSOLUTE BODEMPRIJS!Onze regelrechte nummer 1 in de serie basislotions! Dankzij de mix met 30bronzers heb je in no time een prachtige diepdonkere kleur. Hempseed oilverstevigt, voedt en verzorgt de huid uitstekend en de uitgebalanceerdeSkin Softeners zorgen ervoor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Lichttropische “Dark Envy” geur.
AG_Bringin_Sexy_Black Bringin’ Sexy Black
Exclusieve Black Bronzer cocktailHit the road met deze nieuwe 2013 Australian Gold dark tanning lotion opAloë Vera basis. De stevige “Black Bronzer Cocktail” met o.a. hennaextracten, tyrosine en een mix van exclusieve natuurlijke bronzers geeftje snel die prachtige donkere kleur die iedereen zo graag wil. Het“Blemish Control Complex” bevat o.a. tea tree oil, vitamines A en E, sheabutter, de Sensual Skincare formule en krachtige anti-oxidanten zodat jehuid optimaal verzorgd wordt. Zeer geschikt voor zonaanbidders met acné ofeen vlekkerige huid. Opwindende “Wild One” geur. BE SEXY, BE BLACK!
AG_14_On_The_Prowl On The Prowl
Bevat de nieuwe bruiningsformule “FIERCE COLOR DARK TANNING COMPLEX” , eenunieke mix van zeer krachtige natuurlijke bronzers, DHA en Erythrulose. Enhet resultaat mag er zijn! Direct een zeer donkere, streeploze“vakantiekleur”. De “Purrfection finishing primer” gaat huidoneffenhedentegen en verstevigt de huid en de nieuwe “Wild Berry Blend” voedt,revitaliseert en beschermt de huid maximaal. De toegevoegde “Girly Glow”formule bevat natuurlijke olieën en vitaminen en geven de huid een gezondejeugdige look. Verleidelijke “Sweet Seduction” geur. Tubes 250 ml, sachets15 ml.
AGHOT Hot!
Wereldwijd nog steeds één van de meest verkochte AG producten. Omdat hetuitstekend bruint en echt een weldaad voor de huid is. Een zeer hogeconcentratie Aloë Vera, vitamine A-C-E-F, macadamia notenolie en andereomega oliën, Biosine en CellMoist, een unieke mix natuurlijke kruiden enplantenextracten, het fameuze “advanced skincare complex”, enliposomen die de best mogelijke werking realiseren.
AG_GILDED Gilded
Bevat een fantastische mix van 50 bronzers waaronder het krachtigeMahakanni en de ColorSurge technology. Bovendien zijn maar liefst 50verzorgende ingrediënten toegevoegd voor een maximale hydratatie enverzorging van de huid. Door de nieuwe SatinTouch siliconenformule voeltde huid zijdezacht aan en Gilded bevat ook nog eens Dual Tanfresh dat het“na het zonnen” geurtje perfect tegengaat. Supersnel een diepdonkerekleur en een huidverzorging van absolute topklasse. Heerlijke “LavishLuxury” geur. HET BESTE VAN HET BESTE! Flacons 250 ml, tubes 28,5 ml.
AG_14_Jeweled_Outer Jeweled
Een perfecte 30/30 bruiningslotion, dus een 30-voudige bronzer en maarliefst 30 hoogwaardige huidverzorgende ingrediënten. De krachtige instantbronzers zorgen direct voor een streeploze, natuurlijke diepbruine kleurdie lekker lang blijft. Diamant extracten revitaliseren de huid, hetHydraMoist Complex zorgt voor een 72 uur aanhoudende hydratatie van dehuid en de Satin Touch Blend geeft je huid die prachtige, jonge enveerkrachtige uitstraling. Met Dual TanFresh dat het “na het zonnengeurtje” voorkomt. Een echte toplotion in de serie “Luxury Products”.Heerlijke “Dazzling Glamour” geur. Flacons 250 ml, tubes 28,5 ml
AG_14_Midnight_Outer Midnight
Als je echt voor kwaliteit kiest! Luxe 20-voudige Mahakanni WarmingBronzer voor de donkerste kleur en de beste huidverzorging die je je maarkunt wensen. De unieke combinatie van natuurlijke bronzers, DHA enErythrulose geeft bijna 25% meer kleur dan “normale” bruiningsformules.Het “Maka Maka Liposomal Delivery System” zorgt ervoor dat de werkzamestoffen direct en diep in de huid opgenomen worden en de “SenseHot”formule werkt als een tingle (zonder de irritaties) en versterkt hetbruiningsproces maximaal. Oxi-repair herstelt beschadigd DNA en Age-Delaygaat huidveroudering effectief tegen. De “Moonlit Magic” technologie (metmoonstone opaal) , de “ SatinTouch” blend, olievrije jojoba, amandelolie,zonnebloemolie en druivenpit extracten zijn echt een ware weldaad voorelke huid, dubbel TanFresh zorgt ervoor dat je ook na het zonnen lekkerruikt. Opwindende “enchanted moonlight” geur. FANTASTISCHE TOPKWALITEIT!Flacons 250 ml, tubes 28,5 ml.
Australian_Gold_zonnebankcreme_G_Gentlemen_Dark_Bronzer G Gentlemen Black bronzer
Naast de GG intensifier en de GG natural bronzer is er in deze extreempopulaire mannen collectie ook een DARK BRONZER. Deze is samengesteld uiteen rijke mix natuurlijke bronzers en een hoogwaardige mix DHA voor eensneller en langduriger bruiningsresultaat. Met de bekendekokosnootextracten waardoor de (ruwere)mannelijke huid beter bruint, methet CellActive Complex waardoor je huid verzorgder aanvoelt en natuurlijkmet de ColorGuard technologie die de kleuren van eventuele tatoeagesbeschermt. Mannelijke “Rugged” geur.
Forever-After Forever After
Het ongekende succes van Forever AfterTM! Ieder jaar raken steeds meermensen bekend met deze ultieme aftersun en bodylotion! Deze luxe, rijkelotion bevat o.a. CoQ10 om fijne lijntjes en rimpeltjes effectief teverminderen, het AG Firming Complex voor een mooie stevige huid, deLipoCare® anti-verouderingsformule, essentiële vochtinbrengers, debefaamde lichaamscontour formule die de elasticiteit van de huidbevordert, een krachtige bruinverlenger, hennepzaadextract en nog veelmeer. Blijft 24 uur lang actief, zorgt voor een zijdezachte, jonge enstevige huid. Te gebruiken als dagcrème, na het zonnen en na het douchen.Voor wie écht om zijn of haar huid geeft. Pompflacons 650 ml,Het ongekende succes van Forever AfterTM! Ieder jaar raken steeds meermensen bekend met deze ultieme aftersun en bodylotion! Deze luxe, rijkelotion bevat o.a. CoQ10 om fijne lijntjes en rimpeltjes effectief teverminderen, het AG Firming Complex voor een mooie stevige huid, deLipoCare® anti-verouderingsformule, essentiële vochtinbrengers, debefaamde lichaamscontour formule die de elasticiteit van de huidbevordert, een krachtige bruinverlenger, hennepzaadextract en nog veelmeer. Blijft 24 uur lang actief, zorgt voor een zijdezachte, jonge enstevige huid. Te gebruiken als dagcrème, na het zonnen en na het douchen.Voor wie écht om zijn of haar huid geeft. Pompflacons 650 ml
14_Karat_Gold_Rush 14 Karat Gold Rush
Als je voor TOPKWALITEIT gaat, dan mag je deze niet missen! Het “DEFIANCETANNING COMPLEX” is speciaal ontwikkeld voor gevorderde zonaanbidders diehun bruiningsplafond willen doorbreken. Een combinatie van 14 natuurlijkebronzers en een geoptimaliseerde mix van DHA en Erythrulose geven zulkespectaculaire bruiningsresultaten dat zelf de meest verwende bruiners erversteld van staan. En wat een huidverzorging! Hyaluron zuren hebben eenzgn. “botox effect” en herstellen beschadigde huidcellen, verbeteren deelasticiteit van de huid, stimuleren de aanmaak van collageen en gaanlijntjes en rimpeltjes tegen. “Ultra-refined Gold” maskeert eventuelehuidoneffenheden en geeft de huid een natuurlijke glans. “Gold of PleasureOil” (omega 3 en vitamine E) revitaliseren je huid. Een klein toplaagjevan 3 hoogwaardige soorten siliconen laten je huid zacht aanvoelen,beschermt tegen invloeden van buitenaf en optimaliseert het vochtgehalte.Met ATO, dus ook na het zonnen heerlijk fris. Licht fruitige `gildedcitrus´ geur. Flacons 400 ml, sachets 15 ml.